ICANN PUBLIC MEETING BLOCK SCHEDULE						
ICANN84 Annual General Meeting 25 - 30 October 2025 DRAFTv1.0						
Time/Block	Sat, 25 Oct	Sun, 26 Oct	Mon, 27 Oct	Tue, 28 Oct	Wed, 29 Oct	Thu, 30 Oct
			TECH DAY		DNSSEC Workshop, GAC Communiqué, GNSO Council	ccNSO Council
BLOCK 1 09:00 - 10:00 60 min			Welcome Ceremony + Dr Tarek Kamel Award (09:00 - 10: 15)	ICANN Board and ASO	ICANN Board and SSAC	Geopolitical Forum
10:00 - 10:30			Break (10:15 - 10:45)	Break	Break	Break
BLOCK 2 10:30-12:00 90 min			Q&A Executive team (10:45 - 12:00)	ICANN Board and CPH	ICANN Board and NCSG	ICANN Public Forum
12:00-13:15 75 min			Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break
BLOCK 3 13:15-14:30 75 min	 Board Workshop Internal SO/AC Work Bilateral Meetings Outreach 		Community Session	ICANN Board and CSG (1330-1430)	ICANN Board and ALAC (1330-1430)	Community work
14:30-15:00			Break	Break	Break	Break
BLOCK 4 15:00-16:00 60 min			ICANN Board and GAC	ICANN Board and RSSAC	Community work	Community Wrap Up Sessions
16:00-16:30			Break	Break	Break	Break
BLOCK 5 16:30-17:30 60 min			ICANN Board and GNSO Council	ccNSO with ccTLD Board Members.	Community work	ICANN Board Meeting Closing Cocktail