ICANN PUBLIC MEETING BLOCK SCHEDULE

ICANN82 Community Forum 8-13 March 2025 DRAFTv1.0						
Time/Block	Sat, 8 Mar	Sun, 9 Mar	Mon, 10 Mar	Tue, 11 Mar	Wed, 12 Mar	Thu, 13 Mar
			TECH DAY		DNSSEC Workshop, GAC Communiqué, GNSO Council	ccNSO Council
BLOCK 1 09:00 - 10:00 60 min			Welcome Ceremony + Community Excellence Award (09: 00 - 10:15)	ICANN Board and NCSG	ICANN Board and SSAC	Geopolitical Forum
10:00 - 10:30			Break (10:15 - 10:45)	Break	Break	Break
BLOCK 2 10:30-12:00 90 min			Community Session (10:45 - 12:00)	ICANN Board and CPH	Community work	ICANN Public Forum
12:00-13:15 75 min			Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break
BLOCK 3 13:15-14:30 75 min	Board Workshop Internal SO/AC Work Bilateral Meetings Outreach		Q&A with ICANN org Executive Team	ICANN Board and ALAC (1330-1430)	Community Work	Placeholder Grant Program
14:30-15:00			Break	Break	Break	Break
BLOCK 4 15:00-16:00 60 min			ICANN Board and GNSO Council	ICANN Board and GAC	ccNSO with ccTLD Board Members.	Community Wrap Up Sessions
16:00-16:30			Break	Break	Break	Break
BLOCK 5 16:30-17:30 60 min			ICANN Board and RSSAC	ICANN Board and CSG	ICANN Board and ASO.	ICANN Board Meeting Closing Cocktail

nity E-19 12 March 2025 | DDAETV1 0