		Day 1	Day 2	Day 3	Day 4	Day 5	Day 6
Time Block		Sat, 9 Nov	Sun, 10 Nov	Mon, 11 Nov	Tues, 12 Nov	Wed, 13 Nov	Thur, 14 Nov
	eac 	Board Workshop, SO/AC Work, Bilaterals, Outreach		Tech Day		DNSSEC Workshop	
Block 1 9: 00 - 10:00 60 mins				Welcome Ceremony & Tarek Kamal Award 09:00 - 10:15	ICANN Board and NCSG	ICANN Board and RSSAC	ICANN Board and ASO
10:00 - 10:30		Break	Break		Break	Break	Break
Block 2				Break			
10:30 - 12:00 90 mins	O/AC Work,			Q&A with ICANN org Executive Team 10:45 - 12:00	ICANN Board and CPH	Community Session TBD	ICANN Public Forum
12:00 - 13:15 75 min	& SUNDAY Board Workshop, S	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break
Block 3 13-15 - 14:30 75 mins				ICANN Board and CSG (13:30 - 14: 30)	Geopolitical Forum TBD	GNSO Council / GAC Communiqué	Wrap Ups
14:30 - 15:00		Break	Break	Break	Break	Break	Break
Block 4 15:00 - 16:00. 60 mins				ICANN Board and GNSO Council	ICANN Board and GAC	GNSO Council / GAC Communiqué	Board Placeholder Session
16:00 - 16:30	DAY	Break	Break	Break	Break	Break	Break
Block 5 16:30 - 17:30 60 mins	SATURDAY			ICANN Board and ALAC	ICANN Board and ccNSO	ICANN Board and SSAC / GAC Communiqué	Annual General Meeting & Community Leader Recognition