

## ICANN PUBLIC MEETING BLOCK SCHEDULE

## ICANN79 Community Forum | 2-7 March 2024 | DRAFTv1.8

	DAY 1	DAY 2	DAY 3	DAY 4	DAY 5	DAY 6
Time/Block	Sat, 2 Mar	Sun, 3 Mar	Tech Day  Mon, 4 Mar	Tue, 5 Mar	Wed, 6 Mar	Thu, 7 Mar
BLOCK 1						
<b>9:00-10:00</b> 60 min			Welcome Ceremony + Community Excellence Award	ICANN Board and RSSAC	ICANN Board and SSAC	ccNSO with ccTLD- Related Board Members
10:00-10:30	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
BLOCK 2 10:30-12:00 90 min	<ul><li>Board Workshop</li><li>Internal SO/AC Work</li><li>Bilateral Meetings</li><li>Outreach</li></ul>		Community Consultation on Public Interest Commitments/Registry Voluntary Commitments	ICANN Board and CPH	GNSO SubPro Supplemental Recommendations Community Consultation	ICANN Public Forum
<b>12:00-13:15</b> 75 min	Lunch	Згеак	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break	Lunch Break
BLOCK 3						
<b>13:15-14:30</b> 75 min			Q&A with ICANN org Executive Team	ICANN Board and ALAC (1330-1430)	GNSO Council  GAC Communiqué	Geopolitical Forum
14:30-15:00	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break	Coffee Break
BLOCK 4 <b>15:00-16:00</b> 60 min			ICANN Board and GNSO Council	ICANN Board and GAC	GNSO Council GAC Communiqué	Community Wrap Up Sessions
16:00-16:15	Break	Break	Break	Break	Break	Break
BLOCK 5 <b>16:15-17:30</b> 75 min			ICANN Board and NCSG	ICANN Board and CSG	ICANN Board and ASO GAC Communiqué	ICANN Board Meeting Closing Cocktail

NO CONFLICTS Community Work session for all attendees. No other sessions may be scheduled in conflict. **CONFLICTS OK** Community Work session for all attendees. Other session may be scheduled if needed. ICANN BOARD Sessions between the ICANN Board (or select members) and ICANN SO/AC/SG/C's.

## Notes:

- Org-requested sessions to date:
   ICANN Reviews (ATRT4 & Pilot Holistic Review)
- Regional Spaces
- ICANN Org 5YR Strategic Plan
- SubPro IRT sessions